With great power comes great responsibility

Logos Otomatis

Tanda mobil ngarujuk kana tanda-tanda rupa-rupa merek mobil, anu sering janten wawakil perusahaan mobil.Tanda kendaraan kalebet: mérek dagang atanapi merek pabrik kendaraan, labél produk, modél mesin sareng nomer pabrik, modél kendaraan sareng nomer pabrik, kode idéntifikasi kendaraan, jsb.

Mobil kedah gaduh tanda sorangan pikeun nunjukkeun produsén, modél, kakuatan mesin, kualitas nanggung beban, sareng nomer pabrik mesin sareng sadayana kendaraan.

Fungsina pikeun ngagampangkeun anu ngajual, pangguna, tanaga pangropéa sareng departemén manajemén lalu lintas pikeun ngaidentipikasi "identitas" kendaraan.Numutkeun peraturan nasional Cina, tanda-tanda ieu kedah dipariksa nalika pendaptaran kendaraan anyar sareng pamariksaan taunan.

1. Pierce-Arrow nyaéta parusahaan mobil dumasar di munding, New York, AS.Eta diadegkeun dina 1901 sarta diganti Pierce-Arrow di 1908. Ieu ditutup dina 1938 sarta lumangsung 37 taun.Logona muncul dina Modél 19 taun 1915 sareng nganggo logo panahan tilu diménsi.

2. Pontiac éta produsén mobil munggaran di Amérika Serikat tur lahir di 1908. Kecap Inggris "PONTIAC" dina logo mangrupa ngaran tempat Amérika, sarta panah pérak-plated sarta crosses ngagambarkeun aspék progresif na.

3. Modél Chrysler CL.Hiji tanda antelop Jumping.

4. Logo Oldsmobile oge merek langka pisan.Aya saeutik pisan jalma anu nyaho eta.Diadegkeun dina 1897, éta mangrupikeun perusahaan mobil pangkolotna di Amérika Serikat sareng pamustunganana ngagabung sareng General Motors.

5. Laraki Nyatana, éta mangrupikeun merek mobil Afrika sareng henteu aya kasempetan pikeun muncul di nagara ieu.Sanajan kitu, dina kanyataanana eta ieu exhibited di Geneva Motor Show, nu utamana ngahasilkeun mobil sport.

6. Rover Automobile Éta milik merek mobil Inggris.Inggris ROVER hartina "wanderer".Éta pisan bermakna gaduh parahu layar dina logo.

Bingah Hadiah tiasa custom 2D & 3D mobil lambang dijieun ku logam jeung bahan ABS.Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun cutatan desain custom anjeun!


waktos pos: Mar-03-2022