With great power comes great responsibility

Dongguan Bingah kasinugrahan Co., Ltd

Dongguan Happy Gift Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan cabang perusahaan grup anu dimimitian ku produk militer.Asalna urang nuju devoted kana logam jeung kasenian karajinan sulaman, utamana pikeun produk custom, kalawan ngembangkeun urang jeung ngarojong konsumén urang anu daék hayu urang nyandak muatan leuwih Item nu malah teu di garis produksi urang.

Mitra Koperasi

  • Boy scout (1)
  • Boy scout (2)
  • Boy scout (3)
  • Boy scout (4)
  • ISO-9001-2015
  • iso-14001-2015
  • Boy scout (5)
  • Boy scout (6)
  • Boy scout (7)
  • Boy scout (8)
  • Boy scout (9)
  • Boy scout (10)
  • Boy scout (11)
  • Boy scout (12)
  • Hasbro-logo 450 280

Kami henteu ngan ukur produsén anu ngan ukur tanggung jawab produksi

tapi ogé asisten berorientasi jasa.

WARTA JEUNG INFORMASI

  • Beijing Winter Olympics Commemorative Badge (1)

    Badge Peringatan Olimpiade Usum tiis Beijing

    Lambang Olimpiade asalna di Athena, Yunani.Asalna dipaké pikeun ngabedakeun identitas atlit, pajabat jeung média warta.Sababaraha kontestan ngirimkeun kahayang alus maranéhna pikeun silih ku bursa kartu maén buleud aranjeunna ngagem.Ku kituna, adat e...

  • car-emblems-3

    Logos Otomatis

    Tanda mobil ngarujuk kana tanda-tanda rupa-rupa merek mobil, anu sering janten wawakil perusahaan mobil.Tanda kendaraan kalebet: mérek dagang atanapi merek pabrik kendaraan, labél produk, modél mesin sareng nomer pabrik, mod kendaraan ...

  • keychain 3

    Rupa-rupa Keychains pikeun Kado

    Bahan pikeun nyieun keychains umumna logam, kulit, plastik, karét, kai, jsb Ieu hipu, kompak tur kantos-ngarobah bentukna mangrupa kabutuhan sapopoé nu urang mawa aranjeunna.Gantungan konci mangrupikeun barang hiasan anu ngagantung dina cingcin konci.Gantungan konci datang lalaki ...

Evaluasi Palanggan

  • reviewed1
  • reviewed2
  • reviewed4
  • reviewed3
  • reviewed6
  • reviewed5

Ngarojong & mantuan

SALURAN SOSIAL KAMI

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube