With great power comes great responsibility

Tentang Kami

logo

Dongguan Happy Gift Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan cabang perusahaan grup anu dimimitian ku produk militer.Asalna urang nuju devoted kana logam jeung kasenian karajinan sulaman, utamana pikeun produk custom, kalawan ngembangkeun urang jeung ngarojong konsumén urang anu daék hayu urang nyandak muatan leuwih Item nu malah teu di garis produksi urang.Dina raraga minuhan beuki loba kaperluan klien urang jeung kontrol kualitas leuwih bakal, urang laun ngadegkeun pabrik Lanyard jeung pabrik item PVC, Samentara éta urang ngamekarkeun boga 11 departemén jualan na parusahaan logistik urang sorangan.Ayeuna kami parantos disertipikasi anggota SEDEX sareng 4 pilar.Kami produsén diaudit of Disney, Coca Cola, McDonalds ', JCpenny, Universal Studio jsb.

Kalayan kakuatan anu ageung janten tanggung jawab anu ageung, kami henteu ngan ukur produsén anu ngan ukur tanggung jawab produksi, tapi ogé asisten anu berorientasi jasa.

Urang tiasa nransper logos custom anjeun kana produk unggulan, Samentara éta, euweuh polutan kana lingkungan, labors geus dicokot care tina, kualitas meets standar sarta waktu pangiriman sakumaha dijadwalkeun, paling importantly nyaeta harga kalapa urang jeung daya saing komprehensif.

Kalayan paménta khusus para nasabah ningkat dina taun-taun ieu, kami parantos nyetél departemén pameseran pikeun sumber bahan bungkusan / kelengkapan khusus sareng barang-barang trendi.Kami bakal ngadamel penilaian pabrik sateuacan pesenan ditempatkeun atanapi QC barang sateuacan kiriman diatur, sadaya ieu nempatkeun kami dina résiko anu rendah nalika damel sareng pabrik énggal ogé masihan kami aksés pikeun gawé bareng sareng supplier unggulan anu sanés.Anu kami laksanakeun nyaéta nyangking langkung genah ka klien kami sareng nyayogikeun jasa anu langkung lengkep.

Kami komitmen pikeun ngantepkeun panangan klien kami saatos nempatkeun pesenan ka kami.Upami anjeun organisasi, perusahaan, jalma anu sangsara milarian mitra koperasi anu mumpuni, éta tiasa janten kami sareng anjeun salawasna anu kami hoyong layani, milarian kontak anjeun sareng pendak sareng anjeun dina dinten-dinten anu bakal datang.