With great power comes great responsibility

Kustomisasi

Kami mangrupikeun perusahaan grup anu ngalaman 38 taun anu ngadeg taun 1984, ngembang kana patokan Industri kalayan 4 pabrik sareng 12 departemén penjualan.Ti ngadegna pabrik karajinan logam taun 1984 ka ngadegna pabrik sulaman, karajinan logam jeung karajinan sulaman anu utamana dua kakuatan produk urang.Kalayan kematangan pasar sareng pamekaran perusahaan, urang laun-laun dilegakeun jasa hiji-eureun, dilegakeun pamekaran produk silikon, pita, sulaman mérek dagang sareng produk sanésna.Wilujeng sumping terang kami langkung seueur tina perkenalan gambar di handap ieu, kami milarian langkung seueur kasempetan pikeun janten réréncangan anu tiasa dipercaya.

Produsén logam

1-Artwork Preparing

Karya seni Nyiapkeun

2-CNC Mould Carving

CNC kapang ukiran

3-CNC EDM

CNC EDM

4-CNC Outline Cutting

CNC Outline motong

5-Die Stamping

Maot Stamping

6-Die Stamping

Maot Stamping

7-Punching

Ngabodor

8-Die Casting

Maot Casting

9-Die Casting Mould Fixing

Maot Casting kapang ngaropéa

10-Spin Casting

Spin Casting

11-Attachment Fusion

Attachment Fusion

12-Silver Soldering

Pérak Soldering

13-Automatic Polishing

Polishing otomatis

14-Hand Polishing

Polishing leungeun

15-Plating

Plating

16-Sewage Treatment

Pangolahan limbah

17-Tie The Goods Before Plating

Dasi Barang Sateuacan Plating

18-Automatic Coloring

Ngawarnaan Otomatis

19-Cloisonné Coloring

Ngawarnaan Cloisonné

20-Soft Enamel Coloring

Ngawarnaan enamel lemes

21-Imitation Hard Enamel Coloring

Tiruan Hard Enamel ngawarnaan

22-Diamond Edge Cutting

Inten Tepi motong

23-Laser Engraving

Ukiran laser

24-Laser Engraving

Ukiran laser

25-Epoxy

Époksi

26-Printing Film Creating

Nyitak Film Nyieun

27-Offset Printing

Nyitak offset

28-Silkscreen Printing

Silkscreen Printing

29-Automatic Printing

Nyitak otomatis

30-Extra Printing

Percetakan tambahan

31-Pad Printing

Pad Printing

32-Quality Inspection

Inspeksi Kualitas

33-Packing Workshop

Bengkel bungkusan

34-Packing

Bungkusan

Produsén sulaman

1-Digitizing

Ngadigitalkeun

2-Production Lines

Jalur Produksi

3-Embroidery Machines

Mesin bordir

4-Backing

Nyanggakeun

5-Laser Cutting

motong laser

6-Border Heat Cutting

Border Panas motong

7-Merrowed Bordering

Merrowed Bordering

8-Inspection & Packaging Dept

Inspection & Packaging Dept

PVC / Produsén Silikon

1-Artwork

Karya seni

2-Making Mould

Nyieun Kapang

3- Adjusting Color

Nyaluyukeun Warna

4-Automatic Coloring

Ngawarnaan Otomatis

5-Deburring

Deburring

6-Products

Produk

7-Packing

Bungkusan

8-Automatic Machine

Mesin Otomatis