Kustomisasi

Kami mangrupikeun perusahaan grup anu ngalaman 38 taun anu ngadeg taun 1984, ngembang kana patokan Industri kalayan 4 pabrik sareng 12 jabatan penjualan. Ti ngadegna pabrik karajinan logam di 1984 ka ngadegna pabrik sulaman, karajinan logam jeung karajinan sulaman anu utamana dua kakuatan produk urang. Kalayan kematangan pasar sareng pamekaran perusahaan, urang laun-laun dilegakeun jasa hiji-eureun, dilegakeun pamekaran produk silikon, pita, sulaman merek dagang sareng produk sanésna. Wilujeng sumping terang kami langkung seueur tina perkenalan gambar di handap ieu, kami milarian langkung seueur kasempetan pikeun janten réréncangan anu tiasa dipercaya.

Produsén logam

1-Karya Nyiapkeun

Karya seni Nyiapkeun

2-CNC kapang ukiran

CNC kapang ukiran

3-CNC EDM

CNC EDM

4-CNC Outline motong

CNC Outline motong

5-The Stamping

The Stamping

6-The Stamping

The Stamping

7-Punching

Ngabodor

8-Maot Casting

Maot Casting

9-Paeh Casting kapang ngaropéa

Maot Casting kapang ngaropéa

10-Spin Casting

Spin Casting

11-Gantelkeun Fusion

Attachment Fusion

12-Soldering pérak

Pérak Soldering

13-Poles otomatis

Polishing otomatis

14-Polesan leungeun

Polishing leungeun

15-Plating

Plating

16-Perlakuan kokotor

Pangolahan limbah

17-Dasi Barang Sateuacan Plating

Dasi Barang Sateuacan Plating

18-Ngawarnaan otomatis

Ngawarnaan Otomatis

19-Cloisonné ngawarnaan

Ngawarnaan Cloisonne

20-ngawarnaan enamel lemes

Ngawarnaan enamel lemes

21-Tiruan Hard Enamel ngawarnaan

Tiruan Hard Enamel ngawarnaan

22-Inten Tepi motong

Inten Tepi motong

23-Ukiran laser

Ukiran laser

24-Ukiran laser

Ukiran laser

25-Époksi

Époksi

26-Nyitak Film Nyieun

Nyitak Film Nyieun

27-Offset Printing

Nyitak offset

28-Silkscreen Printing

Silkscreen Printing

29-Nyitak otomatis

Nyitak otomatis

30-Percetakan tambahan

Percetakan tambahan

31-Pad Printing

Pad Printing

32-Inspection kualitas

Inspeksi Kualitas

33-Packing Bengkel

Bengkel bungkusan

34-Packing

Bungkusan

Produsén sulaman

1-Digitizing

Ngadigitalkeun

2-Jalur Produksi

Jalur Produksi

3-Mesin Sulaman

Mesin bordir

4-Nyadangkeun

Nyanggakeun

5-Laser motong

motong laser

6-Border Panas motong

Border Panas motong

7-Merrowed Bordering

Merrowed Bordering

8-Inspection & bungkusan Dept

Inspection & Packaging Dept

PVC / Produsén Silikon

1-Karya

Karya seni

2-Nyieun kapang

Nyieun Kapang

3- Nyaluyukeun Warna

Nyaluyukeun Warna

4-Ngawarnaan otomatis

Ngawarnaan Otomatis

5-Deburring

Deburring

6-Produk

Produk

7-Packing

Bungkusan

8-Mesin otomatis

Mesin Otomatis