Tur Pabrik

1Draf

draf

2CNC ukiran

ukiran CNC

3 Stamping

Stamping

4 Mandi electroplating

Mandi electroplating

5 Jieun

Jieun

6 Ngagosok

Ngagosok

7 Inspeksi kualitas

Inspeksi kualitas

8 Ngawarnaan

Ngawarnaan

9 Nyitak

Nyitak

10 Ngawarnaan enamel nyata

Ngawarnaan enamel nyata

11 Warna otomatis asup

Warna otomatis dina

showroom

Showroom