With great power comes great responsibility

Pantun OEM Desain Chenille Logo Beusi Dina Pikeun lawon hiasan

Katerangan pondok:

Desain 1

Bahan: Chenille

Ukuran: 280*270mm

wates: motong laser

Patukang tonggong: Polos


Rincian produk

Tag produk

Desain 2

Bahan: Chenille

Ukuran: 100.16*127mm

wates: Laser Cut

Patukang tonggong: Polos

Rincian produksi

Bahan Chenille, Twill, buludru, dirasakeun, lawon Reflektif atawa lawon husus sejenna, jsb.
Prosés Logo Embroidered, anyaman, Printings, Chenille, PVC
wates Merrowed, Leungeun Cut, Panas Cut, Laser Cut
Nyanggakeun Polos, Besi, Jahit, Lengket, Hook & Loop, Kertas Lilin, Palapis Kertas, Velcro
Bungkusan Kantong poli, tas OPP
Aplikasi Kain patch, Cap patch, Taktak patch, Asesoris Garment…

Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng kami.

jasa kustomisasi.Kualitas produk kami hébat, wilujeng sumping pikeun ngaropea patch anjeun.

Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

Naha milih urang?

Kamampuhan pikeun ngajawab masalah:

Kami museurkeun kana jasa, kualitas, ngarengsekeun masalah, réspon, pangalaman kerja klien pikeun ngawangun hubungan jangka panjang sareng klien kami.Kuring ngarti pikeun tiap pesenan, klien meureun hoyong sakabéh éta lancar, tapi kadang urang bakal papanggih kaayaan teu kaduga.Kuring henteu weruh supplier séjén bakal nyandak naon ukuran pikeun ngajawab masalah, tapi urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngajawab masalah jeung nyieun klien kami wareg.Jigana éta ogé naha urang bisa ngamekarkeun leuwih ti 38 taun.

Fashion OEM Design Chenille Logo Iron On For Cloth Decoration (2)
Fashion OEM Design Chenille Logo Iron On For Cloth Decoration (3)

Klién anu saé sareng sistem manajemen internal urang pikeun ngajaga pangwangunan stabil sareng sustainable.Klién henteu kedah hariwang yén supplier anjeun bakal ngaleungit hiji dinten sareng tiasa diyakinkeun pikeun ngawangun hubungan bisnis jangka panjang sareng kami.Kami mangrupikeun mitra anu saé pikeun janten anu tiasa ngiringan pangwangunan anjeun.

Sakur keluhan tiasa ngahubungkeun ka bos kami anu berpengalaman pikeun kéngingkeun pitulung sareng ngabéréskeun langsung ku cara profésional.

Boga departemén plating urang sorangan kalawan parabot panyalindungan lingkungan.

Kalenturan--sapertos jadwal produksi, ngarengsekeun masalah produk, saran desain, sareng saterasna

Fashion OEM Design Chenille Logo Iron On For Cloth Decoration (6)

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami