With great power comes great responsibility

Badge Peringatan Olimpiade Usum tiis Beijing

Lambang Olimpiade asalna di Athena, Yunani.Asalna dipaké pikeun ngabedakeun identitas atlit, pajabat jeung média warta.Sababaraha kontestan ngirimkeun kahayang alus maranéhna pikeun silih ku bursa kartu maén buleud aranjeunna ngagem.Ku alatan éta, adat tukeur lencana Olimpiade timbul.Nu disebut "lencana leutik, budaya badag", salaku bagian indispensable tina budaya Olimpiade, kempelan badge boga basa massa lega sarta pangaruh sosial dina industri koleksi Olimpiade.

Medali commemorative tina Olimpiade Usum tiis Beijing, anu geus narik loba perhatian taun ieu, ogé indispensable.

Panitia Penyelenggara Olimpiade Usum tiis Beijing geus ngembangkeun leuwih ti 5.000 produk dilisensikeun, ngawengku 16 kategori kaasup badges, keychains jeung produk non-logam lianna, produk logam mulia, pakean, apparel jeung asesoris, plush jeung kaulinan tina sagala rupa bahan.

Di antarana, lencana peringatan nyaéta "kulawarga ageung" anu paling dipikaresep bakal kehabisan saham.Ieu badges logam kuadrat-inci milik runtuyan béda, kayaning sumbu sentral undur-unduran badges, nu ngagabungkeun situs aplikasi sumbu sentral Beijing jeung prosés mundur Olimpiade Usum tiis Beijing;Badges festival tradisional Cina, kalawan adat unik, kadaharan sarta The carita rahayat digambar salaku garis utama kreasi, nu pohara populer di kalangan asing.

Sajarah lencana Olimpiade tiasa disusud deui ka Athena.Mimitina, éta ngan kartu buleud dipaké pikeun ngabedakeun identitas kontestan, sarta laun robah jadi badge nu conveys berkah ka unggal lianna.Kusabab Olimpiade Usum tiis 1988, bursa medali Olimpiade geus jadi acara tradisional di kota tuan rumah Olimpiade.Di nagara kuring, Olimpiade Beijing 2008 ngokolakeun grup "Zhangyou", sareng budaya lencana ogé ngagaduhan dampak dina paméran sareng acara skala ageung sapertos Shanghai World Expo.Kusabab badges ieu dijual kaluar, aranjeunna ningkatkeun sipat collectible maranéhanana.

Souvenir logam anu dikurilingan ku hartos khusus anu dipikacinta ku jalma-jalma di sakumna dunya.Kami ogé pohara ngahormatan yén Beijing geus jadi kota Olimpiade ganda, sahingga beuki loba asing ngartos budaya urang.Urang ngahijikeun tradisi Cina kana badges, nu teu ngan bisa ngamajukeun budaya urang, tapi ogé ngahias salaku kempelan commemorative.


waktos pos: Mar-03-2022