With great power comes great responsibility

Rupa-rupa Keychains pikeun Kado

Bahan pikeun nyieun keychains umumna logam, kulit, plastik, karét, kai, jsb Ieu hipu, kompak tur kantos-ngarobah bentukna mangrupa kabutuhan sapopoé nu urang mawa aranjeunna.Gantungan konci mangrupikeun barang hiasan anu ngagantung dina cingcin konci.

Keychains datangna dina loba wangun, kayaning wangun kartun, wangun brand jeung model simulasi, jsb Bahan umumna tambaga, aluminium, karét, plastik, jeung sajabana, utamana unsur karat-bukti kayaning plating nikel atawa rhodium dina beungeut séng. alloy.Keychains geus jadi kado leutik pikeun masihan.

Salah sahiji keychains PVC, keychains silicone ngaran séjén keychains epoxy

Rupa-rupa épék, beungeut bisa datar, 2D tilu diménsi, 3D tilu diménsi, jsb;minyak transparan ogé bisa ditambahkeun sangkan eta transparan sarta tembus;bubuk phosphor bisa ditambahkeun sangkan luminous;Kompas, thermometer jeung asesoris leutik lianna.Hiasan bumi cocog pikeun kasempetan sareng promosi pikeun rupa-rupa industri.Produk ieu ngagaduhan rasa tilu diménsi anu kuat, warna anu terang, karasa leungeun anu saé, épék visual anu saé, sareng épék hiasan sareng iklan anu saé!

Aranjeunna geulis tur berehan dina bentuk, leutik tur exquisite;keragaman pola ogé dijieun tina imajinasi euyeub.Polana rupa-rupa, kalebet bentuk jantung, tangkal Natal, kukupu, sareng rupa-rupa kartun sareng rupa-rupa bentuk sato leutik, anu réalistis pisan sareng lucu pisan.Éndah sareng berehan, éta mangrupikeun hiasan anu modis, anu dipikacinta ku budak lalaki sareng awéwé.Produkna ngagaduhan ciri lemes, umur panjang, sareng henteu ngairitasi kulit.Éta mangrupikeun aksésori busana anu populér di Éropa sareng Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés.Éta ogé pilihan anu pangsaéna pikeun jalma anyar, ngajantenkeun anjeun keren!

Senang Hadiah wilujeng sumping pikeun nyieun desain sorangan.Urang bisa ngaropéa nurutkeun ukuran jeung bentuk nu dipikahoyong.Tingali maju pikeun ngamimitian bisnis sareng anjeun.


waktos pos: Mar-03-2022