With great power comes great responsibility

Promosi OEM Kartun Desain Tombol Badge Reel

Katerangan pondok:

Bahan: Kancing, Timah, Plastik

Ukuran: 20 ~ 150m, ngaropéa


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

Wangun Biasa buleud, Jantung, Star, Square, Oval, Sagi opat, ngaropéa
Prosés Logo percetakan offset, sulaman
Bungkusan Kantong poli, kantong OPP, Dibutuhkeun khusus
Kantétan Pin kaamanan, Magnét, Plastik
Aplikasi Souvenir, Hadiah Toko, Hadiah Promosi

Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng jasa kustomisasi kami.Kualitas produk urang hébat, wilujeng sumping pikeun ngaropea badge tombol Anjeun.

Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

Fitur sareng inpormasi badge Tombol

Lencana tombol, sakapeung ogé dingaranan tombol pin-balik atanapi tombol pin, mangrupikeun barang anu saé pikeun ngamajukeun merek perusahaan, komunikasi pesen, nyirian acara atanapi janten barang énggal.Éta tiasa janten hiasan pésta atanapi kantong.Éta pisan populer di kalangan murangkalih atanapi rumaja merhatikeun gaya busana sareng warna-warni ogé hargana murah.

Kacuali didamel nganggo panyangga pin kaamanan standar, lencana tombol ogé tiasa dilakukeun ku magnet, eunteung, pambuka botol atanapi lampu kedip-kedip LED dina tonggong.Éta ogé tiasa diproduksi salaku ranté konci.Ngan hayu urang terang kumaha cara nampilkeun anu anjeun pikahoyong, kami bakal ngarobih logo anjeun janten lencana tombol warni anu sasuai.

Promotional OEM Cartoon Design Button Badge Reel (6)
Promotional OEM Cartoon Design Button Badge Reel (4)

Naon deui, urang gaduh molds aya dina sagala rupa ukuran pikeun wangun buleud ti 25mm mun 150mm.Tapi wangun henteu teratur sakumaha rectangular, tombol badge pasagi, triangular, oval atawa pin tombol ngawangun haté ogé sadia.Ngan parios sareng kami ngeunaan bentuk sareng ukuran anu anjeun pikahoyong.

Spésifikasi tina lencana tombol:

Bahan: Timah, Beusi Stainless, Kertas, Plastik

Prosés Logo: Offset Printing, Laser Printing

Wangun: buleud, pasagi, sagi opat, segitiga, oval

Ukuran: Bisa ngaropéa

Kantétan pilihan dina tonggong: Pin Kasalametan, Magnét lemes, Eunteung, Klip Lencana Plastik

Promotional OEM Cartoon Design Button Badge Reel (3)

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami