With great power comes great responsibility

3D Emas Sliver Putri Mahkota Cap Badge

Katerangan pondok:

Bahan: Zinc Alloy / Perunggu

Ukuran: Palanggan diperlukeun

Lempeng: Emas & Nikel

Warna: Tanpa ngawarnaan

Bagian tukang: 3D

Kantétan: Ngaleutikan

Aplikasi: Acara, Penghargaan, Souvenir…

Pangiriman: FedEx / DHL / UPS


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

1

Fitur sarta Kaunggulan

3D Gold Sliver Princess Crown Cap Badge (1)

Desain custom

Numutkeun gambar atawa sampel konsumén ', urang bisa nyadiakeun karya seni 2D na 3D pikeun ngahasilkeun épék béda produk, kayaning enamel lemes, enamel teuas imitasi jeung enamel teuas Real.

Kantétan

Pikeun medali, urang ngarojong kantétan béda, kawas clutch kukupu, magnet, klip, pin kaamanan jsb,.Urang bisa minuhan sagala rupa kabutuhan Anjeun.

Fitur enamel teuas imitasi

Enamel palsu warnana terang sareng tiasa janten warna pantone, Warnana siram sareng garis logam anu diangkat, janten permukaanna langkung lancar sareng datar.Tiruan warna enamel teuas bisa dilarapkeun ka Beusi, Perunggu, bahan Alloy Séng jsb,.Inpo nu leuwih lengkep, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, hatur nuhun.

3D Gold Sliver Princess Crown Cap Badge (2)

Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami