With great power comes great responsibility

Custom OEM Hard Enamel Kanada Cap Badge

Katerangan pondok:

Bahan: Paduan Séng

Ukuran: Palanggan diperlukeun

Piring: Emas

Warna: enamel teuas

Bagian tukang: 2D

Kantétan: Klip

Aplikasi: Acara, Penghargaan, Souvenir…

Pangiriman: FedEx / DHL / UPS


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

Bahan Zinc Alloy / Perunggu / Tambaga / Beusi / Pewter
Prosés Dicap atanapi Die Cast
Prosés Logo Debossed / embossed, pangaruh 2D atanapi 3D dina hiji sisi atanapi dua sisi
Prosés Warna Enamel teuas / Enamel teuas imitasi / Enamel lemes / nyitak / kosong
Prosés Plating Emas / Nikel / Tambaga / Perunggu / Antik / Satin, jsb.
Bungkusan Kantong poli, kantong OPP, kantong Gelembung, kotak kado, Dibutuhkeun khusus

Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng jasa kustomisasi kami.Kualitas produk urang hébat, wilujeng sumping pikeun ngaropea medali Anjeun.

Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

Fitur sarta Kaunggulan

Custom OEM Hard Enamel Canada Cap Badge (2)

Sikep ikhlas ka sadaya palanggan

Urang bakal ikhlas ka sadaya para nasabah, kapuasan customer nyaeta tujuan kahiji urang, naon urang bahas ngeunaan produk, rinci, waktos kalungguhan, urang bakal salawasna nuturkeun nepi ka hambalan mastikeun

Kapasitas produksi

Simkuring gaduh leuwih ti 64000 méter pasagi basa produksi jeung 2000 pagawe ngalaman, gandeng ku mesin jeung alat nyukupan sarta canggih, urang dina waktu pangiriman, kualitas sarta jasa ti pesaing urang, utamana dina angka nu gede ngarupakeun desain jangka pondok atawa kompléks. peryogi pagawe ngalaman, kami nyadiakeun pilihan pangalusna tina jasa sakabéh.

Produk ramah lingkungan

Pikeun ngahindarkeun ngahasilkeun polutan, kami parantos kéngingkeun Lisensi Electroplating ti pamaréntah Cina sareng ngawangun pabrik pengolahan limbah.Bahan baku anu dipilih pikeun produksi nyumponan standar eusi kalungguhan anu diatur ku CPSIA.Kami parantos ngadamel sababaraha laporan tés pikeun ngadukung pernyataan kami.Nalika urang ningkatkeun unggal dinten, pabrik Cina urang parantos lulus audit sareng nampi otorisasi ti merek-merek terkenal sapertos Disney, NBC, Universal Studio, Polo Ralph Lauren, Bureau Veritas, Starbucks sareng McDonald's.

Custom OEM Hard Enamel Canada Cap Badge (1)

Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami