With great power comes great responsibility

Desain Pantun Warna-warni Beusi Dina Patch Tenun Pikeun Kaen

Katerangan pondok:

Desain 1

Bahan: Kepar

Ukuran: 106 * 123 mm

wates: motong laser

Nyanggakeun: Besi


Rincian produk

Tag produk

Desain 2

Bahan: Kepar

Ukuran: 12.2*12.5mm

wates: Panas Cut

Nyanggakeun: Besi

Rincian produksi

Bahan Twill, buludru, dirasakeun, lawon Reflektif atawa lawon husus sejenna, jsb ...
Prosés Logo Embroidered, anyaman, Printings, Chenille, PVC
wates Merrowed, Leungeun Cut, Panas Cut, Laser Cut.
Nyanggakeun Polos, Besi, Jahit, Lengket, Hook & Loop, Kertas Lilin, Palapis Kertas, Velcro
Bungkusan Kantong poli, tas OPP
Aplikasi Kain patch, Cap patch, Taktak patch, Asesoris Garment…

Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng jasa kustomisasi kami.Kualitas produk kami hébat, wilujeng sumping pikeun ngaropea patch anjeun.

Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

Fitur sarta Kaunggulan

garis produksi Diversified

Kusabab Tumuwuhna Pasar, beuki loba klien ogé boga sarat béda dina produk béda, jadi urang nyieun garis produksi militer jeung garis produksi promosi pikeun minuhan sagala rupa kaperluan.Tapi sanajan pikeun kualitas promosi, urang ogé boga kayakinan yén kualitas sarta layanan urang bisa leuwih hadé ti batur.

Colorful Fashion Design Iron On Woven Patches For Cloth (4)
Colorful Fashion Design Iron On Woven Patches For Cloth (5)

Kapasitas produksi

Simkuring gaduh leuwih ti 64000 méter pasagi basa produksi jeung 2000 pagawe ngalaman, gandeng ku mesin jeung alat nyukupan sarta canggih, urang dina waktu pangiriman, kualitas sarta jasa ti pesaing urang, utamana dina angka nu gede ngarupakeun desain jangka pondok atawa kompléks. peryogi pagawe ngalaman, kami nyadiakeun pilihan pangalusna tina jasa sakabéh.

Sikep ikhlas sareng positip ka sadaya para nasabah

Urang bakal tulus ka sadaya para nasabah, kapuasan customer jeung pangalaman gawé alus anu tujuan kahiji urang, naon urang bahas ngeunaan produk, detil, waktos kalungguhan, urang bakal salawasna nuturkeun nepi hambalan mastikeun.Sarta kami sagemblengna bakal mastikeun pangaruh naon maranéhna resep sateuacanna tur tetep klien kami informed ngeunaan prosés produksi.

Colorful Fashion Design Iron On Woven Patches For Cloth (2)

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami