With great power comes great responsibility

Kapribadian ngaropéa 2D 3D Logo Metal Mens Jas Cufflinks

Katerangan pondok:

Bahan: Paduan Séng

Lempeng: Emas / Nikel

Warna: enamel

Aplikasi: kado lalaki, kado bisnis…

pengiriman barang: FedEx / DHL / UPS / Ku laut / Ku hawa


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

Bahan Zinc Alloy / Perunggu / Tambaga / Beusi / Pewter
Prosés Dicap atanapi Die Cast
Prosés Logo Debossed / embossed, pangaruh 2D atanapi 3D dina hiji sisi atanapi dua sisi
Prosés Warna Enamel teuas / Enamel teuas imitasi / Enamel lemes / nyitak / kosong
Prosés Plating Emas / Nikel / Tambaga / Perunggu / Antik / Satin, jsb.
Bungkusan Kantong poli, kantong OPP, kantong gelembung, kotak kado, kotak buludru, Adat diperlukeun
Kajadian ulang taun, papacangan, kado, pesta, kawinan, bisnis

Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng jasa kustomisasi kami.Kualitas produk urang hébat, wilujeng sumping pikeun ngaropea cufflinks Anjeun.

Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

Ngeunaan Cufflinks

Customized Personality 2D 3D Logo Metal Mens Suit Cufflinks (4)

Cufflinks saé pikeun pangakuan merek, promosi, kado perusahaan, atanapi kado unik pribadi.Sareng Cufflinks anu didamel khusus mangrupikeun produk anu sampurna pikeun paménta perusahaan, politik, atanapi pribadi anjeun.

Dumasar kana tujuan nungtut anu béda, kami bakal nyarankeun prosés bahan anu béda pikeun klien kami.Salaku conto, pikeun barang premium sareng berharga, kami bakal nyarankeun bahan perunggu atanapi stainless steel pikeun cufflink anjeun.Upami pikeun masihan-jauh atanapi promosi tujuan dina QTY ageung, kami bakal nyarankeun alloy séng sasuai.Janten kerjasama antara urang cukup fleksibel sareng pribadi.Kami bakal mastikeun unggal Penny anjeun bakal dibalanjakeun dina sabeulah péso sareng kéngingkeun kauntungan anu paling nguntungkeun.

Welcome to contact us to custom Different designs of cufflinks! You can send email to order@dhmedal.com or call us by 86-769-22900190!

Customized Personality 2D 3D Logo Metal Mens Suit Cufflinks (2)

Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami