With great power comes great responsibility

Kualitas luhur 3D Logo Pulisi Militer Cufflinks

Katerangan pondok:

Bahan: Paduan Séng

Piring: emas / nikel / antik

Warna: enamel

Aplikasi: kado lalaki, kado bisnis…

pengiriman barang: FedEx / DHL / UPS / Ku laut / Ku hawa


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

1

Fitur sarta Kaunggulan

High Quality 3D Logo Military Police Cufflinks (4)

Spésifikasi cufflinks kami

Bahan: Sterling Silver, Kuningan, Perunggu, Stainless Steel

Warna: Enamel Teuas, Enamel Keras Tiruan, Enamel Lemes, Enamel Lemes Transparan, Percetakan

Plating: Emas, Pérak, Tambaga, Perunggu, Ngagurilap, Satin, Antik

Jenis: Bullet Balik / Toggle panutupanana

asesoris cufflink sadia nyaeta #310, #311, #312 jeung #313

Packing: Kantong Opp, Kantong kado, Kotak kado

bongbolongan

Bahan cufflink tiasa tambaga, perunggu, alloy séng, stainless steel atanapi malah pérak sterling.
Presentasi logo tiasa dilakukeun ku sababaraha téknik dina desain 2D atanapi 3D, sapertos cloisonne, enamel keras imitasi, enamel lemes, alloy séng atanapi bahan pewter, atanapi bahkan ku prosés percetakan.
Urang tiasa nyarankeun téknik anu pangsaéna dumasar kana gambar sareng logo anjeun sareng anggaran anjeun upami diperyogikeun.
Logo logam bakal dibereskeun ku soldering pérak atawa riveted mun ngalereskeun stabil aksésori.

High Quality 3D Logo Military Police Cufflinks (3)
High Quality 3D Logo Military Police Cufflinks (1)

MOQ sarta Pangiriman

kuantitas pesenan minimum low kirang ti 100pcs per desain.
Kalayan gudang boh di Dong Guan & Hong Kong ngamungkinkeun pangiriman anu langkung gancang sareng gampang kalayan sagala cara anu mungkin, sapertos ku hawa, laut atanapi kurir boh ti daratan Cina atanapi Hong Kong.

Welcome to contact us to custom Different designs of cufflinks! You can send email to order@dhmedal.com or call us by 86-769-22900190!

Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami