With great power comes great responsibility

Pabrik Adat Metal méwah Cufflinks dasi Klip kasinugrahan susunan

Katerangan pondok:

Bahan: Zinc Alloy / Perunggu

Lempeng: Emas, Nikel

Warna: enamel

pengiriman barang: FedEx / DHL / UPS / Ku laut / Ku hawa


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

Bahan Zinc Alloy / Perunggu / Tambaga / Beusi / Pewter
Prosés Dicap atanapi Die Cast
Prosés Logo Debossed / embossed, pangaruh 2D atanapi 3D dina hiji sisi atanapi dua sisi
Prosés Warna Enamel teuas / Enamel teuas imitasi / Enamel lemes / nyitak / kosong
Prosés Plating Emas / Nikel / Tambaga / Perunggu / Antik / Satin, jsb.
Bungkusan Kantong poli, kantong OPP, kantong gelembung, kotak kado, kotak buludru, kotak kertas, Custom diperlukeun
Aplikasi Dekorasi, Promosi, Hadiah, Souvenir, Koleksi, jsb…

Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng jasa kustomisasi kami.Kualitas produk kami hébat, wilujeng sumping pikeun ngaropea bar dasi anjeun.

Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

FAQ

Pikeun produk ngaropéa, klien kudu nyadiakeun naon bentuk file?

Upami anjeun teu gaduh gambar produk asli, AI / CDR / PDR / JPG jsb.file sadayana tiasa dianggo.

Upami anjeun gaduh gambar produk Asli, gambar resolusi luhur tiasa dianggo.

Factory Custom Metal Luxury Cufflinks Tie Clip Gift Sets (2)
Factory Custom Metal Luxury Cufflinks Tie Clip Gift Sets (3)

fee kapang kaasup fee sampel?Sabaraha potongan sampel anjeun tiasa nyayogikeun?

fee kapang sarua jeung fee sampel, ilaharna urang bakal masihan anjeun 3-4pcs sampel.Upami anjeun peryogi langkung seueur conto, urang tiasa ngecas salaku harga unit.

waktos kalungguhan sampel

Biasana 7-12dyas dumasar kana darajat desain kompléks.

Kumaha urang terang naha produk anjeun tiasa nyumponan sarat sareng klien?

Nalika kami nampi pamayaran anjeun, kami bakal ngatur karya seni 2D sareng 3D pikeun anjeun.Klién tiasa ngawartosan kumaha anjeun hoyong ngarobih kapang sateuacan nyiptakeun kapang.Kami bakal ngatur pikeun ngarévisi karya seni, saatos persetujuan anjeun, kami bakal nyiptakeun kapang.

Tapi lamun kabeh rinci anu dikonfirmasi, nalika kapang rengse, anjeun kudu ningali balik rinci, fee kapang-revising bisa jadi on expense klien.

Aya patarosan, mangga sok ulah ragu pikeun ngabejaan urang, hatur nuhun.

Welcome to contact us to custom Different designs of cufflinks! You can send email to order@dhmedal.com or call us by 86-769-22900190!

Factory Custom Metal Luxury Cufflinks Tie Clip Gift Sets (4)

Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami