With great power comes great responsibility

Panas diobral Militér Kuningan Button Pikeun lawon

Katerangan pondok:

Bahan: Perunggu

Ukuran: 24L/28L/30L/36L/40L (1L = 0.625mm)

Lempeng: Tambaga

Warna: Tanpa ngawarnaan

Bagian tukang: 3D


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

1

Fitur sarta Kaunggulan

Hot sale Military Brass Button For Cloth (1)

Ngarojong Desain ngaropéa

Urang peryogi klien pikeun masihan ide produk, sapertos desain, ukuran supados urang tiasa nyayogikeun karya seni 2D atanapi 3D sasuai, PSD klien, AI, JPG jsb,.file formulir sadayana supportive.

Pangropéa kapang

Dina raraga nyadiakeun produk kualitas luhur pikeun klien kami, urang boga pagawe husus pikeun ngajaga kapang, ku kituna anjeun bisa meunangkeun produk minuhan sarat Anjeun.

garis produksi Diversified

Kusabab Tumuwuhna Pasar, beuki loba klien ogé boga sarat béda dina produk béda, jadi urang nyieun garis produksi militer jeung garis produksi promosi pikeun minuhan sagala rupa kaperluan.Tapi sanajan pikeun kualitas promosi, urang ogé boga kayakinan yén kualitas sarta layanan urang bisa leuwih hadé ti batur.

Hot sale Military Brass Button For Cloth (2)

FAQ

Lencana militér & lencana pulisi mangrupikeun panghargaan anu otorisasi ku tentara atanapi biro pulisi anu nunjukkeun rating, kualifikasi, atanapi prestasi dina sababaraha widang karir, sareng ogé janten alat idéntifikasi pikeun personel anu ngalaksanakeun tugas-tugas anu tangtu.Pangakuan pribadi dipasihkeun ka anggota jasa ku sababaraha panghargaan sareng hiasan.Kalayan hiasan militér, lencana sapertos kitu otorisasi pikeun ngagem baju seragam militér.Sanaos aya jutaan pabrik lencana di Cina, tapi sanés seueur pabrik anu tiasa ngahasilkeun lencana militer & lencana pulisi anu mumpuni, sabab umumna klien henteu ngan ukur meryogikeun yén anjeun tiasa ngahasilkeun barang, tapi ogé bakal nyandak skala anjeun, reputasi. kitu ogé audit tanggung jawab sosial kana tinimbangan.Kado Bingah tiasa ngajamin anjeun lencana militer sareng lencana pulisi anu kualitasna henteu ngan kusabab pangalaman anu beunghar, tapi ogé pangakuan sareng kapercayaan anu lega ku seueur tentara nagara atanapi departemén pulisi.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami