With great power comes great responsibility

Kulawarga Run Jeung Leumpang Medali Metal Tanpa Ngawarnaan

Katerangan pondok:


  • Bahan:Séng Alloy
  • ukuran:68.7*80.33*4mm (kaasup hook)
  • piring:pérak antik
  • warna:Tanpa ngawarnaan
  • Bagian tukang: 2D
  • Lampiran:Lanyard
  • Aplikasi:Kompetisi Olahraga, Acara, Penghargaan, Souvenir…
  • Balanja:FedEx / DHL / UPS
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produksi:

    1
    1-5_02
    1-4_04_03

    Fitur sarta Kaunggulan

    medal (1)

    Rojongan Kustomisasi

    Klién ngan ukur kedah nyayogikeun bentuk PSD, AI, PDF, CD.Kami bakal nyayogikeun karya seni 2D atanapi 3D, anu peryogi 2 dinten.

    Panyimpenan kapang

    Urang bakal tetep kapang pikeun klien pikeun 2 taun, pangropéa jeung neundeun fee nyaeta on expences kami, klien bisa reassured.

    Sarat kualitas

    Kalawan dangong rigorous on kadali kualitas, urang boga tanaga QC pikeun tiap proses produksi, tetep kualitas luhur sarta minuhan ekspektasi klien '.

    Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

    Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

    medal (2)

    Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami