With great power comes great responsibility

Cina Factory High Quality Multi-sapotong Medali Pikeun Souvenir Award

Katerangan pondok:

Bahan: Zinc Alloy / Perunggu / Tambaga / Beusi / Pewter

Prosés: dicap atawa maot matak

Ukuran: Palanggan diperlukeun


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

Prosés Logo Debossed / embossed, pangaruh 2D atanapi 3D dina hiji sisi atanapi dua sisi
Prosés Warna Enamel teuas / Enamel teuas imitasi / Enamel lemes / nyitak / kosong
Prosés Plating Emas / Nikel / Tambaga / Perunggu / Antik / Satin, jsb.
Nyanggakeun Polos, Gritty, Pola
Kantétan Cingcin + Pita
Bungkusan Kantong poli, kantong OPP, kantong Gelembung, kotak kado, Dibutuhkeun khusus
Aplikasi Kompetisi Olahraga, Acara, Penghargaan, Souvenir…
Balanja FedEx / DHL / UPS

Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng jasa kustomisasi kami.Kualitas produk urang hébat, wilujeng sumping pikeun ngaropea medali Anjeun.

Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

Fitur sarta Kaunggulan

China Factory High Quality Multi-piece Medal For Souvenir Award (1)

garis produksi komprehensif

Kami khusus dina logam, sulaman, karajinan pvc lemes sareng 4 pabrik pikeun ngadukung produk komprehensif pikeun dipilih ku klien kami.Pikeun produk kami gaduh garis produksi militer sareng promosi pikeun nyumponan sarat standar anu béda.

Kakuatan Urang

Sadaya kaayaan pikeun suppliers mumpuni, rupa-rupa produk, garis produksi baku kualitas béda, tanaga ditunjuk pikeun ngarojong jasa, update sakabeh proses, pangiriman tacking jsb,.

Patuh sacara ketat kana kawijakan perlindungan lingkungan.

Kalayan kabijakan perlindungan lingkungan anu langkung ketat sareng promosi kasadaran lingkungan, kami ogé nyandak ukuran pikeun ningkatkeun masalah ieu.Contona, jalma anyar ngagantelkeun pentingna hébat kana polusi logam, jadi urang nyetél hiji tanki perlakuan electroplating di pabrik urang pikeun mastikeun yén pembuangan limbah pabrik meets standar.

China Factory High Quality Multi-piece Medal For Souvenir Award (3)

Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami