With great power comes great responsibility

OEM Desain Metal Bandéra Singa Club Pin Badge

Katerangan pondok:


  • Bahan:Perunggu
  • ukuran:30 * 38,18 * 2mm
  • piring:emas
  • warna:Enamel lemes
  • Bagian tukang: #2
  • Lampiran:Kopling Kukupu*2
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian produksi:

    Bahan

    Zinc Alloy / Perunggu / Tambaga / Beusi / Pewter

    Prosés

    Dicap atanapi Die Cast

    Prosés Logo

    Debossed / embossed, pangaruh 2D atanapi 3D dina hiji sisi atanapi dua sisi

    Prosés Warna

    Enamel teuas / Enamel teuas imitasi / Enamel lemes / kosong

    Prosés Plating

    Emas / Nikel / Tambaga / Perunggu / Antik / Satin, jsb.

    Bungkusan

    Kantong poli, kantong OPP, kotak kado, Dibutuhkeun khusus

    Aplikasi: Lencana Asosiasi, Lencana Perusahaan, Lencana Fashion, Lencana Militer, Lencana Sakola…

    Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng jasa kustomisasi kami.Kualitas produk kami hébat, wilujeng sumping pikeun ngaropea lencana anjeun.

    Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

    1-5_02
    1-4_04_03

    FAQ

    IMG_2292

    Salaku supplier serius, kami salawasna jujur ​​​​kalawan klien kami sarta salawasna ngajamin klien nu narima barang relatif kalawan ongkos husus dibayar.

    Di dieu kami ogé bungah babagi jalan pikeun anjeun ngabejaan beda antara paeh struck parunggu lemes enamel lapel pin jeung Die dicap beusi lemes enamel lapel pin.Ieu sababaraha tip pikeun rujukan anjeun:

    A: Paké magnet a, lamun enamel lapel pin nyangkut dina magnet, éta beusi lapel pin;lamun henteu, éta tambaga atawa kuningan badges enamel lemes.Ieu cara panggampangna pikeun ngabejaan bédana.

    B: Pariksa wewengkon logam dina pin, lamun éta permukaan kasar, éta beusi lapel pin;lamun éta ngagurilap, éta maot dicap parunggu enamel pin.Kusabab urang teu ngagosok beusi lemes enamel lapel pin aktip iwal customer menta eta sarta daék mayar leuwih cents teuing.Lamun pin beusi geus ogé digosok, éta bener hésé ngabejaan bédana antara unggal lianna.

    C, Neukteuk off ningali warna bahan logam atah tina enamel lapel pin lemes oge cara alus.Beusi hiji bakal abu.

    IMG_2293

    Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami