With great power comes great responsibility

Kualitas luhur Ecofriendly 3D Gambar PVC lucu

Katerangan pondok:

Bahan: PVC lemes, PVC teuas, 7-P bébas, non-toksik, kaamanan pangan kelas

Prosés Logo: Debossed nganggo atanapi tanpa warna, Embossed nganggo atanapi tanpa warna, percetakan, laser engraving, Printing


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

1

Fitur sarta Kaunggulan

High Quality Ecofriendly 3D Cute PVC Figure (6)

Ngeunaan inohong PVC lemes

Tokoh PVC asalna dirancang pikeun awéwé anu cinta kageulisan, kayaning PVC inohong botol parfum, tipe kartun hal handphone, leutik tur sedeng-ukuran PVC lem lemes enol dompét jeung saterusna, fitur konci anu leutik tur exquisite, desain penampilan geulis.Deui nurutkeun kana percetakan bungkusan, netes jeung téhnologi processing séjén sangkan PVC kado plastik lemes pisan geulis meunang ni'mat loba Ladies geulis!Kalayan ngembangkeun komoditi, pangaruh praktis desain hiasan anu saé pisan.

Disambut ku pasar

Ayeuna beuki loba jalma kawas inohong PVC dumasar kana jalma nyata, Kawas fans influencers, selebritis, atlit atawa leuwih anjeun dipikacinta.

Angka PVC tiasa dianggo salaku Peringatan sareng promosi, anu disambut ku pasar.

Kami husus dina desain kompléks

Produk PVC lemes henteu tiasa ngawujudkeun seueur detil sapertos produk logam, janten pikeun desain anu kompleks, seueur pabrik di pasar henteu tiasa ngabalikeun detil.Tapi urang tiasa ngadamel potongan-potongan pamisah teras ngumpul aranjeunna supados langkung jéntré.

High Quality Ecofriendly 3D Cute PVC Figure (5)

Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami