With great power comes great responsibility

Kualitas luhur OEM Desain Sublimation Personal Card Holder Lanyard

Katerangan pondok:

Ukuran: 900*20mm, Ukuran custom

Bahan: Poliéster lanyard, Anyaman lanyard, Nilon lanyard, Tube lanyard, Tali lanyard, Bling lanyard


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

Prosés Logo Layar Dicitak, Transfer Panas, Reflektif, Offset Print, Sulaman
Bungkusan 50pcs / pak, Custom diperlukeun
Aplikasi Panyekel kartu, USB, lanyard telepon, lanyard beuheung, konci lanyard jsb.

Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng jasa kustomisasi kami.Kualitas produk kami saé, wilujeng sumping pikeun ngaropea lanyard anjeun.

Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

Fitur sarta Kaunggulan

Kumaha ngabedakeun bahan pita

Nilon nyaéta nilon bahan pita ngarasa lemes, mulus, warna caang, gloss alus, bahan lampu;

Polipropilén (PP) pita bahan karasa astringent teuas, kasar, goréng gloss.

Bahan poliéster warna pita kaku, tapi warna fastness alus, proporsi beurat;

Poliéster sutra pondok (ogé katelah sutra sipil poliéster, ilahar disebut katun poliéster) poliéster sipil sutra bahan pita ngarasa jeung bahan katun téh sarupa, lemes.

High Quality OEM Design Sublimation Personal Card Holder Lanyard (3)
High Quality OEM Design Sublimation Personal Card Holder Lanyard (2)

waktos kalungguhan tina Lanyards

Biasana pikeun Lanyard, peryogi 1 dinten kanggo ngadamel karya seni.Bakal butuh 3-5days nyieun sampel sanggeus karya seni disatujuan.Bakal butuh 12-15days pikeun produksi masal, sanggeus sampel disatujuan dumasar kana qty: 1000pcs pikeun 1 desain.

Pikeun urutan runtuyan jeung qty badag, mangga ngahubungan kami konsultasi waktos kalungguhan jéntré.

MOQ

Biasana MOQ kami nyaéta 500pcs, tapi pikeun jumlah leutik, kami ogé ngadukung.Salaku urang hoyong ngabantosan klien kami kéngingkeun naon anu dipikahoyong.Sarta kami pernah poho tumuwuh kami kusabab kasuksésan klien kami, kami masih inget kami ogé dimimitian ti urutan qty leutik, sarta kami ngarasa bersyukur pikeun kapercayaan klien kami, sangkan ngarasa pisan ngahargaan ka ngarojong klien kami.

High Quality OEM Design Sublimation Personal Card Holder Lanyard (1)

Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami