With great power comes great responsibility

OEM Metal enamel Perunggu Lalaki Siapkeun dasi Bar

Katerangan pondok:

Bahan: Zinc Alloy / Perunggu

Lempeng: Emas, Nikel

Warna: enamel

pengiriman barang: FedEx / DHL / UPS / Ku laut / Ku hawa


Rincian produk

Tag produk

Rincian produksi

Bahan Zinc Alloy / Perunggu / Tambaga / Beusi / Pewter
Prosés Dicap atanapi Die Cast
Prosés Logo Debossed / embossed, pangaruh 2D atanapi 3D dina hiji sisi atanapi dua sisi
Prosés Warna Enamel teuas / Enamel teuas imitasi / Enamel lemes / nyitak / kosong
Prosés Plating Emas / Nikel / Tambaga / Perunggu / Antik / Satin, jsb.
Bungkusan Kantong poli, kantong OPP, kantong gelembung, kotak kado, kotak buludru, kotak kertas, Custom diperlukeun
Aplikasi Dekorasi, Promosi, Hadiah, Souvenir, Koleksi, jsb…

Spésialisasi kami nyaéta kustomisasi, sareng seueur palanggan anu wareg pisan sareng jasa kustomisasi kami.Kualitas produk kami hébat, wilujeng sumping pikeun ngaropea bar dasi anjeun.

Ogé, kami nawiskeun karya seni sareng sampel ka klien pikeun mastikeun teras ngahasilkeun produk masal.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Surélék:

Fitur sarta Kaunggulan

Spésifikasi tie bar kami

Bahan: Sterling Silver, Kuningan, Perunggu, Stainless Steel

Warna: Enamel Teuas, Enamel Keras Tiruan, Enamel Lemes, Enamel Lemes Transparan, Percetakan

Plating: Emas, Rose emas, Pérak, Matte pérak, Hideung, Tambaga, Perunggu, Ngagurilap, Satin, Warna Antik

Jenis: Bullet Balik / Toggle panutupanana

asesoris cufflink sadia nyaeta #310, #311, #312 jeung #313

Packing: Kantong Opp, Kantong kado, Kotak kado

OEM Metal Enamel Bronze Men Set Tie Bar (2)
OEM Metal Enamel Bronze Men Set Tie Bar (4)

Waktos prosés

Biasana waktos kalungguhan téh 25-30days kaasup karya seni jeung produksi masal pikeun qty dina 10000pcs.

Kaunggulan produk

bahan kualitas luhur, workmanship alus teuing, ku kituna produk instan luhur-grade.

Prosés electroplating canggih, warna awét, sealing permukaan, anti karat, panyalindungan anti oksidasi.

Gaya busana sareng kapribadian, rupa-rupa warna, kolokasi pilihan, rupa-rupa kagunaan.

Welcome to contact us to custom Different designs of cufflinks! You can send email to order@dhmedal.com or call us by 86-769-22900190!

OEM Metal Enamel Bronze Men Set Tie Bar (1)

Kami husus dina karajinan logam (badges, keychains, koin, medali, openers botol jeung saterusna), lanyards, sulaman & anyaman patch, PVC lemes & silikon hadiah.kalawan leuwih ti 38 taun pangalaman.

Anggota Certified of SEDEX, Supplier of Disney, McDonald's, Universal Studio, Biro VERITAS, Polo Ralph Lauren jsb.

Wilujeng sumping ngahubungan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi kéngingkeun kutipan pikeun desain khusus anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami